Prologul festivalului - Recital 3

TRIO Mozaic – participare extraordinară în Recital 3

Formația camerală „TRIO Mozaic”, care și-a început activitatea în anul 1994, este formată din Oana Spânu-Vișenescu (vioară/violă), Diana Spânu-Dănilă (pian) și Emil Vișenescu (clarinet).

Deosebit de performant, ansamblul cameral a fost invitat să participe la în numeroase festivaluri naționale și internaționale, incluzând Festivalul „George Enescu”, în cadrul căruia a avut numeroase apariții.
Activitatea scenică include recitaluri în cadrul festivalurilor internaționale de muzică nouă Meridian și Săptămâna Muzicii Noi, în care sunt prezentate lucrări dedicate trio-ului de compozitorii români contemporani, la fiecare ediție. Trio Mozaic a întreprins turnee de concerte în România, Elveția și în alte țări europene.

În Prologul festivalului – Recital 3, TRIO Mozaic aduce pe scena Casei de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina minunatele compoziții ale unuia dintre excepționalii noștri compozitori din secolul XX – TIBERIU OLAH. Experimentatul ansamblu cameral, TRIO Mozaic, ne va oferi oportunitatea de a aprecia măreția muzicii românești inclusiv prin continuarea recitalului cu lucrările celebrului și foarte apreciatului pe plan internațional Dmitri Șostakovici.

Recitalurile stagiunii „Prologul festivalului” doresc să aducă alături mari maeștri ai muzicii și tineri, foarte tineri discipoli. Pentru aceasta și pentru a reuși să continuăm seria de evenimente culturale, accesul în sală se face pe bază de bilete. Prețul unui bilet este 10 lei și poate fi achiziționat, fără comision pe site-ul https://www.bilete.ro/prologul-festivalului/ , la email: festivaluldearte@gmail.com, la tel: 0722.322.247 sau, înainte cu o oră de recital, la intrarea în sală.

TIBERIU OLAH https://ro.wikipedia.org/wiki/Tiberiu_Olah

Lasă un răspuns