Prezentare Festivalul de arte

Mulțumim, Radio România Muzical!

Recitalul 4 din stagiunea „Prologul festivalului” a fost prezentat de către prestigiosul post de radio românesc dedicat exclusiv muzicii clasice şi de jazz – Radio România Muzical. De la începutul activității noastre, Radio România Muzical, reprezentat de doamna Cristina Comandașu, Manager Radio Romania Muzical, ne-a sprijint în diseminarea informațiilor despre evenimente, contribuind, în acest fel, la eforturile noastre de a aduce muzica clasică în inimile și pe scenele mai puțin obișnuite cu ea. Educarea și culturalizarea unui popor se face greu. Este dureroasă diferența între consumul de cultură și muzică clasică din occident, cu săli pline cu public în cele mai îndepărtate cătune din Europa de Vest, iar la noi, în România, sălile de concerte sunt adesea cu public restrâns, iar compozitorii, marii interpreți sau oamenii de cultură români aproape necunoscuți.

Eforturile conjugate ale tuturor celor care iubesc această minunată artă, muzica cultă, sunt necesare pentru producerea unei schimbări la nivelul atitudinii și mentalității colective. Un popor cult este și civilizat.

http://www.romania-muzical.ro/articol/stagiunea-prologul-festivalului-de-arte-de-campina-recital-in-23-februarie-2019/2166051/2631/1

Lasă un răspuns