Anexe Colinde Culte

Anexa 3 – ACORD PARENTAL

Organizatori: Best Bridge Services SRL în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina, Casa Municipală de Cultură „Geo Bogza”, Biblioteca Municipală „Dr. C. I. Istrati” Câmpina, Societatea Filarmonică din Câmpina, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Câmpina, Colegiul Național „Nicolae Grigorescu” Câmpina, Clubul Copiilor Câmpina, Școala Gimnazială „Matei Basarab” Brebu, Clubul Copiilor Sector 1 București

Ca semnatar al Anexei 1 – Talon de înregistrare, în calitate de custode al minorului al cărui nume l-am scris în Anexa 1 – Talon de înregistrare, prin prezenta confirm că sunt de acord ca acesta să participe la Concursul Internațional Online al Festivalului de Arte (Festival 4 Arts). Sunt de acord ca Lucrarea (vezi Anexa 2) minorului trimisă pentru concurs să fie folosită de către organizatori doar în scop necomercial și doar cu scopul promovării evenimentului și al imaginii Festivalului de Arte (Festival 4 Arts), Câmpina.

Menţionez că am citit și m-am conformat articolelor din Anexa 2 – ACORD DE PUBLICARE, precum și că am luat la cunoștință despre toate condițiile descrise în Anexa 1 și în Regulamentul de desfășurare a concursului.

Sunt valabile Data și semnătura Autorului Lucrării din Anexa 1