Fără categorie

Conf. Univ. Dr. Toma Popovici – pian

Conf. Univ. Dr. Toma Popovici – pian

Conf. Univ. Dr. Toma Popovici și pianista Mădălina Pașol oferă prin Festivalul de Arte un nou concept de Masterclass, în care oferă participanților posibilitatea de a beneficia de sinergia vastei lor experiențe.

Recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți pianiști români ai generației sale, Conf. Univ. Dr. Toma Popovici este, în prezent, conferențiar universitar al Universității Naționale de Muzică din București

Studii

Discipol al pianistei Dana Borșan, Toma Popovici este licențiat și doctor al Universității Naționale de Muzică București și absolvent al Universității din Boston.

Premii si distinctii obținute de Conf. Univ. Dr. Toma Popovici

Conf. Univ. Dr. Toma Popovici a câștigat premii importante în concursuri internaționale, precum ”Dinu Lipatti”, București (1997), ”Waki”, Japonia (1996) și Premiul pentru Activitate Solistică acordat de Uniunea Criticilor Muzicali ”Mihail Jora” (1997).

Activitate artistica

Toma Popovici susține o bogată activitate concertistică, reprezentată prin prezența la Festivalul Internațional ”George Enescu”, Rockport Chamber Music Festival, Murten Classics Festival, precum și prin concerte cu Boston Pops Orchestra, Orchestrele Radio și principalele filarmonici din România.

Activitate pedagogica a Conf. Univ. Dr. Toma Popovici

În paralel cu prezența solistică, Conf. Univ. Dr. Toma Popovici susține și o importantă activitate pedagogică, cu masterclass-uri în România și străinătate.

Categorii:Fără categorie