Concurs de Pictură

Mulțumiri Profesorilor Îndrumători, Concursul de Pictură ’20

Concursul Online de Pictură al Festivalului de Arte (Festival 4 Arts) s-a dovedit o bucurie pentru participanți, părinții lor, dar și pentru publicul care a admirat cele 95 de lucrări intrate în concurs. Dintre acestea, 63% aparțin participanților din grupurile I și II, deci vârsta maximă a acestora a fost 14 ani. În spatele acestor minunății se află munca asiduă a profesorilor de arte plastice, de desen și pictură, din colegii, licee, școli, cluburi ale copiilor și centre particulare. Le mulțumim și apreciem această muncă în mod deosebit! De aceea am realizat Diplome de Excelență pentru domniile lor. Acestea pot fi descărcate și printate de către fiecare dintre deținători.

Sunt multe testimoniale despre bucuria oferită de acest concurs. Aici oferim cuvintele adresate de doamna Cosma:

„Vă mulțumesc ca părinte și, în același timp, Ana-Maria vă multumește pentru premiul primit. Este o onoare mare să participe la Concursul de Pictură al Festivalului de Arte! Au participat lucrări bune, pline de emoții, gânduri, vise, idei ale copiilor, care trec în prezent, alături de noi, printr-o perioadă grea. Pandemia pune la încercare, puternic, capaciatea omului de a se adapta la noi condiții. Noi adulții, trebuie să avem grijă de ei, pentru că sunt viitorul nostru. Din acest motiv, eu, ca părinte, vă sunt recunoscătoare că aduceți ceva frumos și emoționant în viața copilului meu!” 

Beatrice Cosma

Mulțumiri speciale doamnei Profesor Patricia Iusztin, membră UAPR, Coordonator Cercul de Arte Plastice „Atelier Patricia Stanga Iusztin” din Timișoara. Doamna Iusztin a adus concursului un număr de 14 „pictorași”, așa cum i-a denumit domnia sa, dintre care 9 au participat la Grupul I, iar 5 la Grupul II. Felicitări, doamnă Profesor Patricia Iusztin!

Adresăm mulțumiri speciale și domnului Profesor Anton Slobozianu de la Gimnaziul „Grigore Vieru” din Com. Purcari, Raionul Ștefan-Vodă, Republica Moldova. Domnia sa a adus concursului 5 participanți, toți în Grupul II, cu lucrări care ne-au fermecat. Felicitări, domnule Profesor Anton Slobozianu!

Mulțumim tuturor profesorilor, iar pentru cei care ne-au trimis numele, publicăm diplomele mai jos, în ordine alfabetică a numelui de familie: