fbpx

Festivalul de Arte – Masterclasses, Câmpina

Festivalul de arte oferă:
cursuri de vară și Masterclass în muzică, arte plastice, teatru și creație literară. Profesorii invitați au experiență artistică atât ca profesioniști în domeniile artistice menționate, cât și ca pedogogi, în țară și străinătate.
La muzică oferim cursuri pentru muzică clasică, muzică ușoară, muzică populară și jazz. În cadrul secției de muzică clasică oferim cursuri pentru toate instrumentele, cursuri de orchestră și muzică de cameră, cursuri de compoziție și muzicologie. Toți cursanții își vor putea prezenta programul studiat publicului.
Cursurile de artă plastică – atelier de pictură – vor fi organizate în 3 grupe (grupa clasele II-IV, clasele V-VIII și clasele IX-XII+), câte 2 ore de atelier, în fiecare zi. Atelierul de pictură este menit să dezvolte participanților creativitatea și să exploreze domeniul artelor plastice. La finalul festivalului, lucrările tuturor participanților vor fi expuse în foaierul Casei de Cultură „Geo Bogza” și vor fi publicate în broșura festivalului.
Cursurile de teatru și actorie sunt menite să ofere cursanților oportunitatea de a se dezvolta sub multiple aspecte, inclusiv îi ajută să se cunoască mai bine pe ei înșiși, să-și dezvolte abilitățile de comunicare, dicția, vocabularul, creativitatea, atenția, capacitatea de memorare și aceea de socializare. Cursul va propune exerciții captivante de imaginație, va oferi tehnici de transpunere a experiențelor personale în actorie și în viața unui personaj. La finalul festivalului, cursanții acestei secții vor prezenta o piesă de teatru cu scenariul conceput de ei în timpul cursului.
Cursurile de creație literară vor stimula cursanții la elaborarea mai multor lucrări pe care le vor putea prezenta publicului și care vor fi publicate în broșura festivalului.

Concurs Internațional de Arte Vizuale, Ediția a IV-a

Pentru a participa la Concurs Internațional de Arte Vizuale, Ediția a IV-a, completează Anexa 1, achită taxa de participare și trimite lucrările împreună cu Anexa 1 și dovada plății la adresa de email: festivaluldearte@gmail.com. Poți completa Anexa 1 aici: https://forms.gle/MTBGwXc6uWrbR2wk8 ORGANIZATORI: Best Bridge Services SRL în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina, Casa Municipală de […]

Concours International de Création Littéraire, 4ème édition

Pour participer au Concours International de Création Littéraire, 4ème édition, remplissez l’annexe 1, payer les frais de participation et envoyer les œuvres accompagnées d’une preuve de paiement à l’adresse e-mail: festivaluldearte@gmail.com. Vous pouvez remplir l’annexe 1 ici : https://forms.gle/VKfPoDQ1HmXbQ5VC8 LES ORGANISATEURS: Best Bridge Services SRL en partenariat avec la […]

Concurs Internațional de Creație Literară, Ed. IV

Pentru a participa la Concurs Internațional de Creație Literară, Ediția a IV-a, completează Anexa 1, achită taxa de participare și trimite lucrările împreună cu dovada plății la adresa de email: festivaluldearte@gmail.com. Poți completa Anexa 1 aici: https://forms.gle/CQPbmLP3eAgy4LpK7 ORGANIZATORI: Best Bridge Services SRL în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina, […]

Translate »