Prologul festivalului '19-'20

Conf. Univ. Dr. Inna Emilia Oncescu – corepetitie si pian

Conf. Univ. Dr. Inna Oncescu

Pianist concertist, doamna Conf. Univ. Dr. Inna Emilia Oncescu oferă cursuri de măiestrie corepetiție și pian. Domnia sa este o importantă promotoare a muzicii românești contemporane, iar pe scena prestigioasei Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina, în „Prologul festivalului” 2019-2020 – Recital 3, alături de soprana Yolanda Constantinescu, a delectat publicul cu lucrări românești de o rară frumusețe.

În cadrul Festivalului de Arte Junior 26 iunie – 3 iulie 2020, Conf. Univ. Dr. Inna Emilia Oncescu oferă cursuri de pian și corepetitie pentru cursurile de măiestrie canto clasic ale doamnei Conf. Univ. Dr. Claudia Codreanu (mezzosoprană) și, împreună, vor delecta publicul cu minunate lieduri românești și internaționale.

Pentru înscrieri la Masterclass Conf. Univ. Dr. Inna Oncescu, Festivalul de Arte Junior, 26 iunie – 3 iulie 2020, completați Anexa 1 – Talonul de înscriere și Anexa 2 – Acord parental, faceți plata prin bancă și trimiteți toate aceste documente la email: festivaluldearte@gmail.com.

Doamna Conf. Univ. Dr. Inna Oncescu este profesor de corepetiție la Universitatea Națională de Muzică București (UNMB) și are o extinsă activitate de acompaniament, inclusiv alături de maestre ale cântului, cum sunt Conf. Univ. Dr. Claudia Codreanu și Dr. Yolanda Constantinescu.

Pianista este laureată a mai multor concursuri naționale și internaționale (de exemplu, Concursul Internațional de Pian de la Caltanissetta – Italia, Premiul II).

Este membru de onoare SIMC din 1992 pentru promovarea muzicii contemporane.

Doamna Inna Oncescu a susținut numeroase recitaluri de pian solo și de muzică de cameră în București și în țară. Domnia sa a fost invitată să concerteze alături de numeroase orchestre atât din țară, cât și din capitală și a realizat foarte multe înregistrări la radio și televiziune. A participat la festivaluri naționale și internaționale.

Are 3 CD-uri editate:

  •  Concertul pentru pian si orchestra nr 2 de N. Brandus
  • Suita pentru pian Impresii din Muzeul Satului de Carmen Petra-Basacopol
  • Lieduri franceze – „Les Chemins de l-amour” cu soprana Claudia Pop

Din 2005 este Doctor în Muzică, iar în 2011 a beneficiat de o bursă „George Enescu”, pentru 3 luni, Paris.

În Stagiunea „Prologul festivalului” – Recital 3, pianista Inna Oncescu alături de soprana Yolanda Constantinescu, amândouă pasionate de muzica românească contemporană, vor cânta colinde și lieduri românești pe scena prestigioasei Casa de Cultură din Câmpina.

Pentru înscrieri la Masterclass Canto Clasic, completați Anexa 1 – Talon de înscriere, achitați taxa de participare și trimiteți copiile pe adresa festivaluldearte@gmail.com.

Lasă un răspuns