Festivalul de arte

Compozitori Romantici – Artiste Celebre – Casa de Cultură Câmpina

Concert Extraordinar la Casa de Cultură „Geo Bogza” în deschiderea stagiunii „Prologul festivalului”
Afișul evenimentului

Comunicat de Presă

Festivalul de Arte (Festival 4 Arts) împreună cu Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina organizează sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 17:00, în sala mare a prestigioasei instituții câmpinene, deschiderea celei de a treia stagiuni de concerte și recitaluri, intitulată „Prologul festivalului”, printr-un concert extraordinar susținut de mezzosoprana Claudia Codreanu și de pianista Inna Oncescu, având-o ca invitat de onoare pe soprana japoneză Mayumi Sakamoto. Programul celor trei muziciene va oferi publicului pagini camerale și de operă din creația compozitorilor Ludwig van Beethoven, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Robert Schumann, Johannes Brahms, Franz Liszt, Jacques Offenbach, Leo Delibes și Richard Strauss, într-o bogăție stilistică și timbrală care va cuceri, cu siguranță, audiența.

Evenimentul se va încheia în mod festiv, cu premierea laureaților primei ediții a Concursului de Poezie, organizat online de către Festivalul de Arte (Festival 4 Arts) în perioada 1 august – 15 septembrie 2020. Premiile vor fi înmânate celor prezenți de către Președintele Juriului, scriitorul Florin Dochia.

Așadar, vă așteptăm la deschiderea stagiunii 2020-2021 a Festivalului de Arte de la Câmpina într-o lumină de toamnă aurie, într-un cadru deosebit de primitor, dar în care vom respecta toate regulile impuse de situația momentului.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în starea de alertă, cu rezervare obligatorie pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/455585938699950/ sau la email: festivaluldearte@gmail.com.

Cod QR pentru evenimentul din 10.10.20