Concurs Colinde pentru Copii

Premiile pentru Concursul „Dor de Tradiții”, Ediția I

Premiile pentru Concursul „Dor de Tradiții” reflectă Bucuria Crăciunului, pe de o parte, dar și faptul că au fost concurenți buni și foarte buni. Juriul a apreciat în mod deosebit „Abordarea repertorială, Intonația, Abordarea fidelă a elementelor ritmico-melodice (din partitură sau din contextul piesei prezentate), omogenitatea și echilibrul vocal (pentru grup), Agogica și dinamica, Dicția și frazarea, Fidelitatea stilistică, Personalitate interpretativă, Relația dirijor – cor (grupuri), Ținuta scenică și naturalețea în interpretare” – conform exigențelor Președintelului Juriului, Preot  Prof. Dr. Dumitru Codruț Scurtu. Doamnele Prof. Maria Stepovenco și Prof. Alexandra-Ariadna Mihai, deși exigente, au apreciat și s-au bucurat de dedicația copiilor către muzica vocală și către frumoasa muzică de Crăciun.

Vă felicităm pe toți concurenții și vă încurajăm să continuați studiul muzicii vocale pentru că sunteți foarte talentați!

Cuvânt de mulțumire

Cu aceeași admirație felicităm Profesorii care vă îndrumă și Părinții/Bunicii care vă susțin și muncesc alături de voi și de profesori pentru ca voi să străluciți. Am realizat diplome și pentru profesori, pe care le oferim aici:

Premiile Publicului

Premiile Publicului sunt acordate separat pentru voturi pe Facebook, respectiv voturi pe YouTube. Facem acest lucru deoarece o mare parte din public nu are canal de YouTube și nu poate da like-uri acolo, iar altă parte din public nu au Facebook și nici nu doresc să-și creeze o pagină în acest mediu de socializare.

În acest concurs, câștigătoarele Premiului Publicului sunt:

Pentru YouTube: Prală Gabriela Maria, Categoria A, Secțiunea II, câștigătoare și a Marelui Premiu pentru această categorie, cu un număr de 1.015 de vizualizări (până în dat de 27 decembrie, ora 15:00) și 183 de aprecieri

și

Pentru Facebook: Ștefănescu Ana Gabriela, Categoria A, Secțiunea III, cu un număr de peste 61 de comentarii cu numele ei, pe postarea referitoare la participanții la concurs, de pe pagina https://www.facebook.com/festivaluldearte/. Felicitări!

Cei 100 de lei pentru Marele Premiu, Categoria A, Secțiunea I sunt oferiți de Preot  Prof. Dr. Dumitru Codruț Scurtu.

În ce constau Premiile pentru Concursul „Dor de Tradiții”

PENTRU TOȚI PARTICIPANȚII (INDIFERENT DE PREMIU)
 • Diplomă (descarcă de pe site și tipărește-o)
 • Un interviu realizat pe Zoom cu tine și despre tine, promovat pe YouTube și Facebook (solicită la adresa festivaluldearte@gmail.com)
PENTRU PREMIUL III
 • 10% reducere la înscrierea pentru Masterclass-uri din cadrul Festivalului de Arte, în vara 2021
PENTRU PREMIUL II
 • 15% reducere la înscrierea pentru Masterclass-uri din cadrul Festivalului de Arte, în vara 2021
PENTRU PREMIUL I
 • 20% reducere la înscrierea pentru Masterclass-uri din cadrul Festivalului de Arte, în vara 2021
 • 10% reducere la înscrierea în edițiile din 2021 ale Concursurilor de Muzică destinate vocii, organizate de Festivalul de Arte
 • Mediatizarea videoclipului de participare la Concurs sub forma unui Recital online pe pagina de Facebook a Festivalului de Arte, pe 28 decembrie 2020, ora 17:30.
PENTRU MARELE PREMIU
 • 100 RON (20€)
 • 25% reducere la înscrierea în cadrul Cursurilor de Vară din cadrul Festivalului
 • 20% reducere la înscrierea în edițiile din 2021 ale Concursurilor de Muzică destinate instrumentelor cu coarde, organizate de Festivalul de Arte
 • Mediatizarea videoclipului de participare la Concurs sub forma unui Recital online pe pagina de Facebook a Festivalului de Arte – https://www.facebook.com/festivaluldearte, pe 28 decembrie 2020, ora 17:30.

Categoria A – Soliști, Secțiunea I – Copii cu vârsta mai mică sau egală cu 6 ani

Categoria A – Soliști, Secțiunea II – Copii cu vârsta între 7 și 9 ani

Categoria A – Soliști, Secțiunea III – Copii cu vârsta între 10 și 12 ani

Categoria A – Soliști, Secțiunea IV – Copii cu vârsta între 13 și 15 ani

Categoria B – Ansambluri de la 2 până la 5 membri – toate grupurile (secțiunile)

Categoria D – Instrumentiști

Categoria C – Ansambluri mai mari de 5 membri – toate grupurile (secțiunile)