Concursuri Online ale Festivalului de Arte – PortofoliuSeria de Concursuri Online ale Festivalului de Arte îți este destinată, astfel încât să îți regăsești pasiunea și să poți intra în competiție cu cei ca tine din întreaga lume. Concursurile sunt promovate internațional și își propun să descopere și să promoveze noi talente în cele 4 arte – muzică, arte vizuale, teatru și creație literară. Ele urmăresc cultivarea valorilor universale și încurajarea publicului în a le aprecia. Concursurile sunt deschise copiilor, tinerilor și adulților care doresc să intre în competiție în vederea afirmării talentului lor și prin acest mijloc.

Concurs de Colinde și Piese Religioase de Crăciun

Festivalul de Arte (Festival 4 Arts) lansează Concursul de Colinde și Piese Religioase din Creația Cultă dedicate Crăciunului, Ediția I. Acesta face parte din seria de Concursuri Online ale Festivalului de Arte, promovat internațional, care își propune să descopere și să promoveze noi talente, în egală măsură cu diseminarea unuia dintre cele mai valoroase genuri muzicale universale, născut deopotrivă din muzica folclorică, cea religioasă și cea cultă. Totodată, concursul își propune să stimuleze tinerii pentru dedicarea timpului liber către manifestarea talentului lor, cultivarea valorilor universale exprimate prin muzică, dar și  împărtășirea lor către publicul larg, pentru apreciere și sporirea dorinței tinerilor de a le învăța. În același spirit de promovare a acestui gen muzical, concursul este deschis adulților care doresc să intre în competiție în vederea afirmării talentului lor și prin acest mijloc.

Concurs pentru copii și tineri amatori – „Dor de Tradiții”

Concurs „Dor de Tradiții” – Colinde și cântece de Crăciun face parte din seria de Concursuri Online ale Festivalului de Arte este promovat internațional și își propune să descopere și să promoveze noi talente, în egală măsură cu diseminarea unuia dintre cele mai valoroase genuri muzicale universale, născut deopotrivă din muzica folclorică, cea religioasă și cea cultă. Totodată, concursul își propune să stimuleze copiii și tinerii care nu studiază muzica pentru dedicarea timpului liber către manifestarea talentului lor, cultivarea valorilor universale exprimate prin muzică, dar și  împărtășirea lor către publicul larg, pentru apreciere și sporirea dorinței lor de a le învăța.

Concurs Online de Muzică – Corzi Grave, Ediția I

Concursul de Muzică – Corzi Grave face parte din seria de Concursuri Online ale Festivalului de Arte. El este promovat internațional și își propune să descopere și să promoveze noi talente. De asemenea, stimulează tinerii la dedicarea timpului liber către manifestarea talentului lor și cultivarea valorilor universale exprimate prin muzică. Publicul este încurajat să aprecieze sonoritatea acestor instrumente, iar copii devin dornici de a le învăța. Concursul este deschis adulților care doresc să intre în competiție în vederea afirmării talentului lor și prin acest mijloc.

Câștigătorii Concursului Online de Pictură, Ediția I

Prima ediție a Concursului de Pictură al Festivalul de Arte (Festival 4 Arts) a adus bucurie publicului larg și artiștilor. Am văzut și revăzut picturile concurenților de multe ori, iar decizia Juriului credem că a fost destul de dificilă. Am încercat să răsplătim pe cât mai mulți pentru eforturile depuse și să vă încurajăm pe toți să continuați sau să începeți să dezvoltați talentul către această minunată artă. Felicităm din suflet concurenții!

Câștigătorii Concursului Online de Poezie, Ediția I

„O vorbă românească spune că românul s-a născut poet, iar felul în care ați răspuns provocării primei ediții a Concursului de Poezie Online, organizat de Festivalul de Arte (Festival 4 Arts), întărește adevărul acestei zicale. Ne-am bucurat să citim multă poezie frumoasă, de diverse genuri. Prin ea, cuvântul românesc a căpătat muzicalitate, a devenit pictural, s-a îmbogățit în sensuri, s-a desăvârșit în rugăciune, în iubire, a călătorit în veșmânt ales către sufletele noastre.

Vă felicităm pe toți și vă mulțumim pentru minunatele introspecții sufletești, într-o lume prea grăbită, prea superficială, prea robotizată, dar mai însetată de frumos, ca niciodată!” – Diana Spânu-Dănilă, Director Artistic, Festivalul de Arte